Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten

Display advertising

Verbeter de brand awareness op een effectieve manier.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Internet icon groot

Linkbuilding

Analytics

Display advertising

Home » Display advertising

Door display advertising te gebruiken kan men op een effectieve wijze de brand awareness verbeteren. Daarbij kan ons internet marketing bureau in Utrecht diverse services aanbieden waarmee u een professioneel display advertising plan kunt uitzetten. De bedoeling van zo’n campagne is om zo veel mogelijk webbezoekers te bereiken via zo veel mogelijk online kanalen. Deze strategie wordt door veel multinationals grootschalig toegepast om op het web zo veel mogelijk te adverteren. Zorg ook dat uw merknaam bekend wordt op het internet. Bel ons online marketing bureau en maak een afspraak met de Online Specialist Utrecht omtrent display advertising

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Display advertising plan

Om een display advertising plan te ontwikkelen zijn er vijf kernpunten die hierin een belangrijke rol spelen. Deze onderdelen in display advertising zijn op te delen in: de doelgroep, de plaats om te adverteren, de inhoud van de advertentie, de webpagina waar naar wordt gelinkt en de conversie.

Een belangrijk punt om als eerst te hebben uitgezocht is de doelgroep. Hiervoor kunnen we passende buyer persona’s creëren met elk hun eigen behoeften en wensen. De locatie om te adverteren is van belang om te kennen, omdat deze het bereik van de campagne dicteert. De advertentie zelf zorgt voor brand awareness en voor bezoekers. De pagina waar een webbezoeker op terechtkomt bepaalt de uiteindelijke conversie waar een goede strategie achter moet zitten. Ons internet marketing bureau uit Utrecht kan een dergelijk professioneel display advertising plan voor u opstellen.

Brand awareness verbeteren

Met toepassing van een display advertising campagne kunt u de brand awareness van uw  onderneming verbeteren. Ons online marketing bureau voor Utrecht helpt u met het tot stand brengen van de banners en de advertenties die uiteindelijk voor het gezicht zijn voor uw bedrijf. Hiervoor kunnen we een profiel maken van uw doelgroep en eventueel A/B testen uitvoeren om de traffic te optimaliseren. Zet ook display advertising in van ons internet marketing bureau en werk op professionele wijze aan uw brand.

 
 

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistutrecht.nl

 Bel ons! 085 303 5745