Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten

E-mail marketing

Bereik uw doelgroep op een directe manier.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Internet icon groot

Linkbuilding

Analytics

E-mail marketing

Home » E-mail marketing

U kunt door ons online marketing bureau in Utrecht een gerichte e-mail marketing campagne uit laten voeren. Commerciële berichten kunnen naar de gewenste doelgroepen worden verstuurd via het internet om een vooraf bepaalde doelstelling te behalen. Online Specialist Utrecht heeft een e-mail marketing expert in huis.

Er kan bijvoorbeeld een e-mail marketing strategie worden uitgezet om de betrekkingen met uw klanten te bevorderen. Het kan hierbij gaan om het versterken van de band met uw huidige klanten, maar ook om uw oude klanten die u graag wilt aansporen tot een nieuwe aankoop. Door de klantloyaliteit te bevorderen kunt u de herhalingsverkopen vergroten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om e-mails te verzenden om nieuwe klanten te genereren. Zo’n bericht kan een persoon die onbekend is met uw product of dienst overhalen om een bezoek te brengen aan uw site. Dat draagt bij aan het bezoekersaantal en kan de zoekmachines daardoor stimuleren om uw positie in de organische resultaten te verhogen.

Reclameberichten kunnen overigens ook in de e-mails meegestuurd worden indien u graag een directe verkoop wilt stimuleren. Wat ook uw doelstelling is, ons internet marketing bureau Utrecht kan u helpen met het ontwikkelen van de perfecte e-mail marketing campagne.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

E-mail marketing voordelen

Een zeer groot voordeel van e-mail marketing voor regio Utrecht is dat het erg weinig kost in vergelijking met andere marketing technieken zoals het drukken en verspreiden van folders. Er zijn geen kosten voor papier, inkt en het drukproces nodig en daarbij is het transport van het bericht razendsnel, gericht en goedkoop.

Een ander voordeel is dat een e-mail eenvoudiger kan motiveren om uw website te bezoeken aangezien er slechts één druk op de knop voor nodig is. Een hoger bezoekersaantal zorgt niet alleen indirect voor een hogere conversie, maar ook voor een betere waardering binnen de zoekmachines. Als u met de hulp van ons internet marketing bureau een succesvolle e-mail marketing strategie wilt opzetten spreek dan met een van onze specialisten.

E-mail marketing door ons bureau

U kunt hoogwaardige e-mail marketing van ons online marketing bureau krijgen om de contacten met uw klanten goed te kunnen onderhouden. Verder kan uw doelgroep worden benaderd, uw merknaam worden vergroot en meer bezoekers gegenereerd, opdat de conversie zal toenemen. Als u meer van ons internet marketing bureau in Utrecht wilt weten over een professionele e-mail campagne bel ons dan vlug op.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.