Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten

Google AdWords

Adverteren in Google met Google AdWords.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Internet icon groot

Linkbuilding

Analytics

Google AdWords

Home » Google AdWords

Er zijn twee manieren die Google hanteert om zoekresultaten te presenteren. Google AdWords is daar één van en beslaat de betaalde zoekresultaten. Dit zogenaamde zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) werkt anders dan zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren hiervoor is beperkerter en is prijziger, maar u komt er wel direct mee bovenaan in Google te staan om meer bezoekers te verwerven. Online Specialist Utrecht heeft een SEA expert in huis.

Als u een Google AdWords campagne slim aanpakt, kunt u ondanks de kosten er een positieve ROI op na houden. Met de SEA services van ons internet marketing bureau te Utrecht kunt u een winstgevende Google AdWords strategie voor uw bedrijf uitzetten.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Advertentie per klik

Een punt om op merkzaam te zijn is dat het adverteren met Google AdWords gaat volgens het CPC (Cost-Per-Click) principe. Dat wil zeggen dat het niet zozeer gaat om de duratie van de campagne, noch om hoeveel mensen uw advertentie hebben gezien, maar om hoeveel personen op de link naar uw website hebben geklikt. Voor elke klik van een webbezoeker betaalt u een bepaald bedrag. Daarom wordt er vooraf een klikbudget ingesteld.

De prijs per klik kan echter omlaag worden gebracht middels de Quality Score (QS). Hoe hoger de QS is des te lager de prijs per klik is. De waarde van de QS wordt mede bepaald door de advertentiegeschiedenis, de klikfrequentie, de kwaliteit van de webpagina waar naar gelinkt is en de laadtijden ervan. Laat ons internet marketing bureau uit Utrecht u helpen met het verhogen van de Quality Score en zorg voor voordelig adverteren via Google AdWords.

Lokaal en landelijk scoren met Google AdWords

Met Google AdWords kunt u zowel op landelijk niveau als op lokaal niveau scoren in de zoekmachine. Ons online marketing bureau in Utrecht kan u adviseren over de te gebruiken zoekwoorden, bijvoorbeeld of longtail of shorttail zoekwoorden geschikter zijn voor uw SEA campagne. Voor alle informatie over adverteren middels Google AdWords kunt u terecht bij een specialist van ons online marketing bureau.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEA en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistrotterdam.nl

 Bel ons! 085 303 5745