Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten

Google Analytics

Meet gegevens en houdt statistieken bij van uw website.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Internet icon groot

Linkbuilding

Analytics

Google Analytics

Home » Google Analytics

Om de gegevens en statistieken van uw website te meten en interpreteren kunt u Google Analytics gebruiken. Het bijhouden en begrijpen van behaalde resultaten is van belang om een succesvolle online marketing campagne in Utrecht te voeren. De data die wordt bijgehouden door Google Analytics kan worden ingezet om display advertising, SEO en SEA strategieën te ontwikkelen. Ons online marketing bureau noteert en interpreteert dergelijke statistieken om deze vervolgens op overzichtelijke wijze te kunnen presenteren. U weet dan exact welke kant u opgaat met uw huidige aanpak en kan dan op verantwoorde wijze veranderingen doorvoeren.

Met de services van ons internet marketing bureau uit Utrecht kunt u Google Analytics laten installeren en koppelen aan uw bedrijfswebsite. U kunt dan een duidelijke analyse krijgen van het gedrag van uw webbezoekers. Een Google Analytics specialist van Online Specialist Utrecht kan u hierover meer vertellen.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Gegevens en statistieken

Alle gegevens en statistieken die Google Analytics van uw site bijhoudt zijn zeer verschillend. Zo kunnen de bounces rates, het bezoekersaantal (traffic), de pagina weergaves, de gespendeerde tijd van webbezoekers en het aantal desktop en mobiele webbezoekers worden verzameld. Er is nog andere data die geregistreerd kan worden zoals waar precies een online bezoeker vandaan kwam voordat deze op uw landingspagina belandde.

Dit soort data is belangrijk om een online marketing campagne te laten slagen. Google Analytics geeft de handvatten om te weten wat verstandig is om als vervolgstap te nemen voor uw internet marketing strategie.

Google Analytics specialist

U kunt een Google Analytics specialist inschakelen uit ons internet marketing bureau in Utrecht. Deze expert kan u essentiële analyses geven van uw website. Daarop kan er een advies worden uitgebracht over de volgende stappen voor uw internet campagne. Wilt u ook graag uw statistieken laten bijhouden? Zet dan een Google Analytics specialist in. Bel hiervoor ons online marketing bureau.

 
 

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistutrecht.nl

 Bel ons! 085 303 5745