Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten

Google Webmaster Tools

Houdt uw website in de gaten met Google Webmaster Tools.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Internet icon groot

Linkbuilding

Analytics

Google Webmaster Tools

Home » Google Webmaster Tools

U kunt met hulp van de Google Webmaster Tools alles te weten komen over uw eigen website om voor goede Google optimalisatie (SEO) te zorgen. Met deze tool kunt u aanpassingen aan uw webpagina’s aanbrengen die conform de opgestelde richtlijnen van Google zijn teneinde het optimaliseren voor deze zoekmachine te bevorderen. De Google Webmaster Tools geven een overzicht van alle inbound links die verwijzen naar uw bedrijfswebsite, het organische verkeer dat op uw pagina’s belandt en hoe en waar uw bedrijf weergegeven wordt in de zoekmachine. En zo is er nog andere data beschikbaar die interessant is voor een webmaster.

Bij ons online marketing bureau uit Utrecht kunt u advies krijgen over het uitzetten van een internet marketing strategie wat gedaan wordt aan de hand van de verzamelde gegevens. Op die wijze kan een SEO specialist in Utrecht de resultaten interpreteren en er uitleg over geven. In de juiste handen zijn de Google Webmaster Tools daarom een zeer bruikbaar middel. Online Specialist Utrecht kan u alles vertellen over Google Webmaster Tools.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Organisch verkeer meten

U kunt met de Google Webmaster Tools het organische verkeer dat op uw site terechtkomt meten. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de traffic die via de organische resultaten in aanraking komen met uw website. Daardoor krijgt u een overzicht van wat een online bezoeker nu waardeert in uw in site en wat niet. Gecombineerd met de beschikbare data over de click-through-rates kan een goed beeld gevormd worden van het gedrag van uw webbezoekers. Overigens geven de Google Webmaster Tools ook aan hoe uw onderneming werd vermeld toen een bezoeker u online gevonden had.

 
 

Indexeerbaarheid en onderhoud

Wat ook belangrijk is is het onderhouden van de webpagina’s om de indexeerbaarheid hoog te houden. De Google Webmaster Tools geven hierover verduidelijking. Dat doen ze onder andere door verdwenen en verkeerd doorgelinkte pagina’s weer te geven met 404 codes. Die kunnen dan snel gerepareerd worden om weer te kunnen scoren in de zoekmachines. Ook is het mogelijk om via de Google Webmaster Tools individuele landingspagina’s opnieuw te laten indexeren wanneer ze veranderd zijn of wanneer ze net zijn aangemaakt. Zo kunnen veranderingen snel doorgevoerd worden om uw website direct te laten klimmen in de Google zoekmachine.

 
 

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistutrecht.nl

 Bel ons! 085 303 5745