Internet marketing bureau Utrecht 2017-12-14T16:34:27+00:00

Internet marketing bureau Utrecht

Als internet marketing bureau in Utrecht zijn we gespecialiseerd in het schrijven van professionele teksten. 

Een SEO consultant in Utrecht zal eerst samen met u de zoekwoorden bepalen waarop uw website gaat ranken in Google door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Vervolgens wordt het doel van de tekst bepaald. Wil u puur informeren, vertrouwen uitstralen, mensen overhalen om een actie uit te voeren? Over al deze onderdelen moet worden nagedacht. Een online marketing specialist van ons internet marketing bureau in Utrecht helpt u hier graag mee.

Eisen aan SEO teksten
Een tekst die bijvoorbeeld mensen moet overhalen moet kort, direct en krachtig zijn. Een tekst waar vertrouwen uit moet worden gehaald moet zich richten op punten waaruit blijkt dat het bedrijf een betrouwbare partner is. Een tekst die puur informatief is, is meestal wat langer en richt zich op een specifiek onderwerp. Na goed nagedacht te hebben over deze onderwerpen zal ons internet marketing bureau in Utrecht de eerste versie van de tekst gaan schrijven.

De eerste versie van de tekst bij ons internet marketing bureau in Utrecht

Ons internet marketing bureau in Utrecht zal uw webtekst schrijven met de trefwoorden en de doelgroep op papier. Door aan alle eisen van zoekmachine optimalisatie (SEO) te voldoen gaat een zoekmachine als Google de desbetreffende pagina waarderen als relevant voor een trefwoordencombinatie. Door de tekst heen moeten de trefwoorden bijvoorbeeld op een bepaalde manier voorkomen. Een betere online vindbaarheid zal direct leiden tot veel nieuwe bezoekers op uw website en potentiële klanten. Teksten die ons internet marketing bureau in Utrecht schrijft zijn bondig, inhoudelijk sterk en tussen de 300-700 woorden, afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord.

Schrijven in de stijl van uw bedrijf
Een SEO specialist van ons online marketing bedrijf schrijft de teksten in de stijl van uw bedrijf. De stijl die wordt gebruikt op de website mag niet teveel afwijken van de stijl in andere marketing uitingen, zoals in folders. Bepaal dan ook vooraf of u in de ‘U’ stijl wil communiceren of in de ‘Je’ stijl. Na dat een online marketing expert de tekst geschreven heeft, zal een andere SEO consultant de tekst controleren op leesbaarheid, aantrekkelijkheid, eisen qua zoekmachine optimalisatie en zo zijn er nog enkele punten die worden gecontroleerd door ons internet marketing bureau in Utrecht. Vervolgens zal deze de webtekst verbeteren waar nodig.

De tweede versie van de tekst bij ons internet marketing bureau in Utrecht

De tweede stap bij ons internet marketing bureau in Utrecht is het optimaliseren van de teksten. Dit kan op diverse manieren. Meestal is het kritisch analyseren en aanscherpen van een tekst genoeg.

Internet marketing in Utrecht > De techniek achter een pagina
Een zoekmachine optimalisatie expert van Online Specialist Utrecht weet welke eisen er zijn om te scoren in de organische zoekresultaten van Google. Zo spelen onder andere de headers, keyword verdeling, keyword density, LSI woorden, de tekstopbouw, deze spelen allemaal een grote rol. Google kijkt ook naar de kleine dingen zoals of een tekst bovenaan of onderaan een pagina staat. Het uitgangspunt moet altijd zijn: Help de bezoeker. Een tekst moet in eerste instantie gericht zijn op het helpen van bezoekers. De tekst moet daarbij relevant en concreet zijn. Een SEO consultant van ons internet marketing bureau in Utrecht geeft u graag advies.

0
We verhogen uw conversiepercentage
0%
Marktaandeel Google in Nederland
0+
Succesvolle samenwerkingen
0
Gemiddelde klanten beoordeling

Vandaag nog aan de slag met een internet marketing bureau in Utrecht?

Als de tekst die ons internet marketing bureau in Utrecht geschreven heeft af is, kan deze worden geplaatst op het internet. Een webdesigner zal de tekst plaatsen. Vervolgens zal een internet marketeer ervoor zorgen dat de tekst perfect geïmplementeerd is op uw pagina. De metatag word ingevoerd en er worden nog enkele stappen uitgevoerd om uw website hoog in Google te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilding, intern linken, blogs, sociale media en nog meer onderdelen.

Ranken in Google met een internet marketing bureau in Utrecht
Nadat alle onderdelen van de zoekmachine optimalisatie zijn uitgevoerd duurt het een tijdje voordat deze zal ranken in de zoekmachines. Bij een lage online concurrentie zal dit drie tot zes maanden in beslag nemen. Bij een hoge concurrentie duurt dit zes maanden tot een jaar. Er moet dan namelijk veel autoriteit worden opgebouwd.

Vrijblijvend advies van een expert?
Een internet marketing consultant in Utrecht geeft u graag advies op maat en gaat aan de slag met uw marketing. Neem daarom vandaag nog contact op met een SEO specialist van ons internet marketing bureau in Utrecht.

Contact formulier