Online marketing advies Utrecht 2018-03-11T18:01:12+00:00

Online marketing advies Utrecht

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Online marketing advies in Utrecht kan uw bedrijf online succesvol maken.
Met behulp van een SEO expert in Utrecht kan dit advies geïmplementeerd worden in uw bedrijf. De dienstverlening van ons internet marketing bureau stopt niet met alleen het geven van advies in zoekmachine optimalisatie. Dit is pas het begin van een langdurige samenwerking. In deze samenwerking spelen de zoekmachine marketing en het online marketing advies in Utrecht een grote rol voor het behalen van de doelstellingen. Een internet marketing specialist van ons SEO bureau zorgt voor de ontwikkeling van de strategie, de uitvoering van de strategie en het opstellen van analyses. Doordat de resultaten meetbaar zijn heeft u inzicht in de vorderingen per maand van de campagne. Een consultant van het beste bureau geeft u graag vrijblijvend online marketing advies in Utrecht!

Online marketing advies in Utrecht inzake SEO

Het online marketing advies in Utrecht heeft vaak betrekking op SEO (Zoekmachine optimalisatie).  Online vindbaarheid is een van de belangrijkste voorwaarden voor succes op het internet. Doordat de hoeveelheid informatie blijft toenemen neemt ook constant de concurrentie toe. Belangrijke vraag die hierbij een rol speelt: Hoe kan ervoor gezorgd worden dat bezoekers op uw website terechtkomen in plaats van die van de concurrent. Het antwoord hierop is online marketing in Utrecht en zoekmachine optimalisatie door een internet specialist. De eerste stap is het in kaart brengen van de website, de bezoeker staat hierin centraal. Welke zoekwoorden worden bijvoorbeeld gebruikt? Kan hiermee de concurrentie worden verslagen. Ons zoekmachine optimalisatie bureau maakt voor uw bedrijf analyses op maat, geeft u online marketing advies in Utrecht en behaalt altijd prachtige resultaten.

Online marketing advies in Utrecht inzake SEA

Online marketing advies in Utrecht kan ook betrekking hebben op SEA. Veel bedrijven maken gebruik van Google Adwords om de doelgroep te bereiken. Helaas wordt niet vaak het maximale uit het budget gehaald. Als online marketing specialist in Utrecht zijn we officieel, gecertificeerd partner van Google. Door de jarenlange ervaring van ons internet bureau weten we hoe een nieuwe of bestaande campagne succesvol kan worden gemaakt. Dit kan door slimme biedingen te plaatsen, u te richten op specifieke zoekwoorden, een onderscheidende strategie of door bijvoorbeeld het verhogen van de conversie van landingspagina’s. Door de holistische benadering van een consultant van online specialist zijn we in staat het beste online marketing advies in Utrecht uit te brengen.

De zoekwoorden en doelgroep van internet marketing in Utrecht

Bij internet marketing in Utrecht is het kiezen van zoekwoorden die relevant zijn erg belangrijk. Vooraf moet bepaald worden welke zoekwoorden dit zijn. Daarnaast moet onder andere rekening gehouden worden met de concurrentie op de zoekwoorden, het aantal keer dat er wordt gezocht op de zoekwoorden en zo zijn er nog enkele factoren die een rol spelen.

Internet marketing in Utrecht > De doelgroep
De doelgroep moet worden bepaald, meestal is deze vooraf duidelijk. U kent uw klanten immers het beste en u weet welke groep de meeste potentie heeft om klant te worden van uw bedrijf. Een consultant van ons bureau kan advies geven over hoe u meerdere doelen tegelijk kunt realiseren. Het werven van nieuwe klanten is volgens ons niet genoeg. Uw website moet ook uw bestaande klanten informeren en een visitekaartje zijn naar de buitenwereld. Internet marketing in Utrecht is een veelzijdig vak waar veel interne en externe factoren bij komen kijken.

Doelstellingen van internet marketing in Utrecht

Ander belangrijk punt van internet marketing in Utrecht is het opstellen van doelstellingen. Deze zijn nodig om ook achteraf te kijken of een tekst succes heeft gehad. Een doelstelling moet zo concreet mogelijk worden gemaakt. Er moet wel rekening mee gehouden worden dat het vooraf moeilijk is om in te schatten wat het effect is van een tekst. Bedenk vooraf wel welk publiek u wil bereiken, welke info u door gaat geven en wat de belangrijke onderdelen in de tekst zijn.

Meten is weten met internet marketing in Utrecht
Een van de grootste voordelen van het internet is dat alles kan worden gemeten.  Met 1 klik op de muis is uw mogelijke klant naar de concurrent verdwenen. Daarom is het belangrijk om precies te meten wat er gebeurt. Zo kunt u bijvoorbeeld meten of uw zoekwoorden zijn gestegen, hoe lang bezoekers op een pagina blijven, hoe veel bezoekers er op uw website terecht komen en zo zijn er nog tal van andere meetwaarden.

Advies op maat
Een consultant van ons bureau geeft u graag advies over hoe u het beste uw website op het internet kan promoten. Ook kunt u ervoor kiezen om de gehele strategie door ons internet marketing bureau in Utrecht uit te laten voeren. Neem daarom nu contact op met een specialist op het gebied van internet marketing in Utrecht.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Wilt u uw website zoekmachine vriendelijk maken? Doe dan onze gratis Quickscan en kom erachter op welke punten u uw site kunt versterken.

Snelheid

Een hoge snelheid van uw landingspagina's is belangrijk voor zoekmachines, maar ook voor webbezoekers. Onze gratis SEO scan geeft inzage in de snelheid.

Responsiveness

Test de responsiveness van uw website, doe de Quickscan en kom te weten hoe responsive uw site werkelijk is.

Veiligheid

Om veiliheid te kunnen garanderen is het belangrijk om de zwakke punten in uw website te kennen. Met de SEO scan kunt u hier achter komen.

Gratis website scan?