Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten

Technische optimalisatie

Het minder bekende onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Internet icon groot

Linkbuilding

Analytics

Technische optimalisatie

Home » Technische optimalisatie

De technische optimalisatie is een minder bekend onderdeel van de zoekmachine optimalisatie (SEO). Het spreekt waarschijnlijk minder tot de verbeelding en is te abstract. Ons online marketing bureau voor Utrecht weet er wel raad mee en kan de technische delen van een site optimaliseren om het indexeren en het crawlen van zoekmachines te verbeteren. Zodoende stijgt uw bedrijfswebsite in aanzien van Google en komt hoger in de organische resultaten.

Het is daarnaast nog toepasbaar op de websitestructuur en de laadsnelheden. Met technische optimalisatie kunt u daarom eigenschappen optimaliseren die niet alleen positieve rol spelen op de positionering in Google, maar die ook van belang zijn om een gebruikersvriendelijke site te creëren. Indien u ook graag professionele technische optimalisatie wilt, kunt u met een SEO specialist uit ons online marketing bureau contact opnemen. Online Specialist Utrecht is te bereiken door middel van het contactformulier en de telefoon.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Verbeteren van indexering en crawlen

Technische optimalisatie is ervoor bedoeld om het crawlen en het indexeren van websites te bevorderen. Indexering wil zeggen dat een site een plaats krijgt in een zoekmachine. En omdat het internet voortdurend verandert en voorzien wordt van nieuwe informatie zullen uw webpagina’s ook continu opnieuw geïndexeerd worden om ze weer een nieuwe positie in de organische resultaten van een online zoekregister te plaatsen.

Daarnaast crawlen zoekmachines door uw landingspagina’s om de informatie te vinden die zo nodig hebben om de positie in de zoekresultaten te bepalen. Door hiervoor te optimaliseren is het mogelijk om het crawlen en de indexering op een positieve wijze te sturen. Een SEO specialist uit ons online marketing bureau in Utrecht kan u meer vertellen over onze technische optimalisatie.

Optimalisatie websitestructuur en laadtijden

Wat ook onder de technische optimalisatie valt is het optimaliseren van de laadtijd en de sitestructuur. Met hulp van ons internet marketing bureau te Utrecht is het mogelijk om voor uitstekende navigatiemogelijkheden te zorgen en wenselijke laadsnelheden. Op die manier komt u zoekmachines tegemoet waardoor u hoger in Google komt te staan. En aan de andere kant zullen klanten het prettiger vinden om op uw website te vertoeven. Als u dus technische optimalisatie wilt kunt u een SEO professional van ons online marketing bureau bellen.

 
 

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.