Zoekmachine marketing consultant Utrecht 2018-03-11T18:09:47+00:00

Zoekmachine marketing consultant Utrecht

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Een zoekmachine marketing consultant in Utrecht van online specialist kan het niet vaak genoeg zeggen:
“Als u online niet vindbaar bent, bestaat u eigenlijk niet” Als zoekmachine marketing expert in Utrecht helpen we daarom bedrijven met het verbeteren van hun online vindbaarheid. De drie belangrijkste onderdelen van internet marketing zijn content, de techniek en het opbouwen van autoriteit door een SEO expert. Voor deze onderdelen belicht worden geef ik u wat feiten om het belang van SEO (zoekmachine optimalisatie) aan te geven.

Zoekmachine marketing consultant in Utrecht > De feiten
97% van de internetters maakt gebruik van de zoekmachine Google. In de B2B wereld maakt 80% van de bedrijven gebruik van een zoekmachine. 60% van de online aankopen komt voor uit een zoekopdracht. Uit analyse van ons internet bedrijf en uit de wetenschap blijkt dat 70% op een top-3 positie van de natuurlijke zoekresultaten klikt. 40% Klikt op de nummer 1 positie.  86% van de consumenten ziet een bedrijf of merk dat op een toppositie staat als een “top” merk. Google is de grootste bron waar invloed op kan worden uitgeoefend door een SEO expert om bezoekers op uw website te realiseren. Wereldwijd worden er ongeveer 2 miljard zoekopdrachten per dag uitgevoerd. Kortom: een top positie in de organische resultaten van Google is hetzelfde als het hebben van een winkel op een A locatie. Een zoekmachine marketing consultant in Utrecht van ons SEO bureau helpt u graag met het opzetten van een effectieve campagne.

Professionele zoekmachine marketing consultant in Utrecht

Als zoekmachine marketing consultant in Utrecht weten we dat website optimalisatie een must is. Ook er horen wij veel redenen om niet te investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO) zoals “hoge kosten”, “een bedrijfscultuur die verstokt is”, “weinig kennis van online”, “het vertrouwen op oude marketingtools”. Een website zonder goede zoekmachine marketing in Utrecht is volgens ons internet bureau eigenlijk hetzelfde als een winkel bouwen in een woestijn. Er is niemand die de winkel passeert en er is niemand die weet hoe je er moet komen. Dit betekent dat u geen bezoekers op uw website zal krijgen. Hooguit zal er een toevallige passant de winkel bezoeken. Een SEO expert van ons bedrijf Online Specialist Utrecht helpt u graag als zoekmachine marketing consultant in Utrecht met advies en de implementatie van een strategie.

Uw website optimaliseren met een zoekmachine marketing consultant in Utrecht

Uw website optimaliseren met een zoekmachine marketing consultant in Utrecht is dus iets wat moet gebeuren voordat succes wordt behaald. De basistechnieken van zoekmachine optimalisatie spelen hierbij een grote rol. Allereerst is het belangrijk voor een SEO expert om te begrijpen wat Google en dergelijke machines doen. Een zoekmachine als Google vindt webpagina’s en indexeert deze in een online register (Techniek). Het tweede onderdeel waar Google zich op richt is het bepalen van de relevantie van de pagina (Content). Als zoekmachine marketing bedrijf in Utrecht is dit onze grootste specialiteit. Het derde onderdeel van Google is het bepalen van de online populariteit van de website (Kliks, links, linkbuilding en autoriteit). Door middel van de volgende formule wordt de positie bepaald: Positie = Relevantie x autoriteit. Een zoekmachine marketing consultant in Utrecht legt u graag uit hoe wij dit voor uw bureau kunnen realiseren.

Vandaag nog aan de slag met een zoekmachine marketing consultant in Utrecht

Als zoekmachine marketing consultant in Utrecht  weten we dat Google meer dan 200 criteria hanteert voor het bepalen van de positie. Deze zijn grotendeels geheim. Daarbij verandert Google vaak het algoritme met behulp van een Update. Daarom is er geen vaste strategie binnen de zoekmachine optimalisatie die tot succes leidt. Ons internet bedrijf is toch in staat om uw website op een toppositie te krijgen. Een zoekmachine marketing expert in Utrecht vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met een zoekmachine marketing consultant in Utrecht.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Wilt u uw website zoekmachine vriendelijk maken? Doe dan onze gratis Quickscan en kom erachter op welke punten u uw site kunt versterken.

Snelheid

Een hoge snelheid van uw landingspagina's is belangrijk voor zoekmachines, maar ook voor webbezoekers. Onze gratis SEO scan geeft inzage in de snelheid.

Responsiveness

Test de responsiveness van uw website, doe de Quickscan en kom te weten hoe responsive uw site werkelijk is.

Veiligheid

Om veiliheid te kunnen garanderen is het belangrijk om de zwakke punten in uw website te kennen. Met de SEO scan kunt u hier achter komen.

Gratis website scan?